lauantai 10. kesäkuuta 2017

ERY-SYD 10.6.2017 Helsinki

Lähdimme hakemaan viimevuodesta palkintoja.

En voi kun oikeasti olla todellakiitollinen teille kaikille kasvattieni omistajille niin lemmikki kun näytely kodeille! Ilman teitä tälläisiä ei tulisi <3 


Mukaan lähti 5 kissaa ja ai että olin taas ylpeä meikäläisistä <3 


IP FI*ROTCAT IN FLAMES EX1 CAGPIB   GRAND INTERNATIONAL PREMIER   
GIP FI*ROTCAT KNIGHT OF SILVER EX1 CAPS
IC FI*ROTCAT NÙRIA EX1 CAGCIB
IP FI*ROTCAT MEECO EX1 CAGPIB NOM
IP FI*ROTCAT NAXOS EX1 CAGPIBPäivän kruunasi viellä se että olin katekorian 2  BEST IN SHOW Kasvattaja 😍😍😍😍😘😘😘💖💖💖 SUPER kiitos kaikille!!!!!!!!!!


Tämä reissun toinen kruunaus oli meiän ISTO kun se valmistui GRAND INTERNATIONAL PREMIER

Iston sukutaulu ei ole aivan "normaali" Iston Complete inbreeding = 1,68% kun taasen samainen normi näyttely Cooneilla pyörii 15-30% välillä. Eli siis isto ei todellakaan ole sisäsiittoinen. 

Pakko on varastaa Iston omistajan FB päivitys kyseiseltä päivältä:


Jos joku olisi reipas 4 vuotta sitten sanonut, et tämä päivä vielä koittaa, en olisi uskonut! Kissa, jonka ostin puheilla: Siitä ei välttämättä tule Maine Coonin näköistä, saati kokoista ja hyvällä tuurilla joku 5 kiloinen poika... 😉 
Sitten koitti tämä päivä ja Isto saavutti GIP-tittelin!!  Eiköhän tuo jo kerro millainen Istosta on tullut! 😊 Päivääkään en pojan kanssa vaihtaisi pois! Mamman murutin!  Suurempaakin suuri kiitos Sera Lehtonen tästä hurmaavasta herrasta!!  Ja kiitos myös niistä lukuisista kerroista, kun olet Istoa esittänyt näyttelyissä! 

Iston arvostelu sekä ruusuke. Kuva Sari Iivarinen


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti