lauantai 8. marraskuuta 2014

Näyttelyitä.

Tänään 8.11 Ery-Syd:in näyttelyssä oli meidän RotCat In Flames ”Isto”, RotCat Knight of Silver ”Ritsa” ja RotCat Chibbo ”Cibe”. Tuomarina meillä oli Tellervo Kass.

Ensimmäisenä oli vuorossa Isto. Isto sai huiman hienon arvostelun ja valmistuen PREMIORIKSI. Ainostaan otsa saisi olla pyöreämpi, pikkasen enempi profiilia ja pikkasen pidenpi häntä, muu oli ylistystä ja pääsi TP-valintaan ”voittamalla” upean Ninetalesin kastraatti pojan.

Seuraavaksi oli vuorossa Ritsa. Ritsa sai kanssa huiman hienon arvostelun. Korvat hivenen alhaalla, otsa saisi olla pyöreämpi ja leukaa enempi. Ritsalla oli vastassa upea vuoden vanhempi HoneyCoon's poika jonka Ritsa voitti ja sai ensimmäisen CAP sertinsä

Viimeisenä oli vuorossa Cibe. Cibe kanssakin sai huiman hienon arvostelun. Pojan pesu oli mennyt pikkasen pieleen (kenellä meillä ei välillä menisi) siitä Tellervo antoi palautetta sekä korvat voisi olla ylempänä ja otsa pyöreämpi. Cibe sai CAPIB. Värin parhaassa Cibe jäi jalkoihin turkinsa takia upealle Ninetalesin pojalle ja näin ollen Ciben päivä päättyi tähän.

Ritsa ja Isto pääsi siis TP-valintaan. Tiukan kisan vei upea Ninetalesin poika.

Olen niin onnellinen ja tyytyväinen!! Suuri Kiitos Outi, Sari ja Jarno Poikien kuskaamisesta ja hyvästä huolenpidosta ♥♥♥♥

Huomenna uudestaa pikkasen eri porukalla mutta huomattavasti isommalla =)) Kuvia kanssakin myöhemmin luvassa =))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti