maanantai 2. kesäkuuta 2014

Toukokuun kuulumisia.


RotCat Lilith "Lili" ja RotCat Chibbo "Cibe"


Lili ja Cibe kävivät tampereen näyttelyssä. Molemmat pärjäsivät hienosti <3 Lili oli EX1 ja Cibe CAP. Cibellä oli myös elämänsä ensimmäinen siitosuros luokka ja poika olis näyttelyn 5 paras siitos uros. <3 Sunnutaina Cibe myös CAP.
Outi oli ekaa kertaa kokeilemassa Ciben kanssa näyttelyä ja pojan viime näyttelystä jo rutkasti aikaa. Poika on siirtynyt kastraatti sarjaa. Tosin viellä ei ole kastraatti turkki kasassa ja painoakin saisi viellä hivenen tulla lisää. Outi on pitänyt niin upeaa huolta pojasta että ei voi kiittää kuin tuhannesti <3

Lili kävi Tessalla kuvattavana.
Cibestä tuli Sunnuntailta kuvia. Vaikka poikaa pikkasen jännitti, niin välillä otettiin rennosti ja maattii kevyt tuollisa kun ooteltii tomarille menoa. Kiitos kuvista Niina 
Hyvinkäälle mentiin sitten rytinällä ja kiitos kasvattien omistajan, sain sunnuntaina ekaa kertaa kasvattaja luokan!!!
Kategorian kaksi Paras kasvattaja-titteli meni upeille Chamberlainin kissoille ja sijoituimme hienosti toiseksi.

Lauvantaina mukana oli: 
Rotcat Knight of Silver Ex1 
Rotcat in Flames Cap
Rotcat Lilith Ex1

 
Lili toisaan EX1 ja väri meni upealle Chamberlainin pojalle. 
Ritsa myös EX1 ja väri meni upealle Unikuun Avoimenluokan tytölle. Ritsa pääs TP valintaan mutta hmm... se meni sinne junnuna ei pentuna?????? Värissäki se oli kuulema pitäny Ritsaa junnuna ja ei meinannu uskoo poja ikää ku on niin iso kuulema. No si TP valinnassa oikasin asian ja Ritsa jäi kakkoseks upealle Daybreaks tytölle. 
 Isto sai CAP. Kaikilla mahtavat, suorastaan fantastiset arvostelut

 Sunnuntaina mukana oli:
Rotcat Knight of Silver Ex1 Biv
Rotcat in Flames Cap
Rotcat Lilith Ex1
Rotcat Korudon Gigantas Ex1
Rotcat Jelani Leontics Ex2
 
Aamu alkoi Lilin tuomaroinnilla. Tuomari Jette Eva Madsen ylisti Lilin maasta taivaaseen: Ainoa "virhe" tällä hetkellä kokoonsa nähden pieni kallo, joka on keskeneräinen. Todella lupaava pentu. Halusi Lilin TP valintaan. Värin parhaassa Lili jäi toiseksi. 

Seuraavaksi pöydälle meni Isto. Kristiina Rautio sanoi niin hyvin Istosta: nuori uros, jolla on Antti Tuiskun pää ja Jouni Hynysen kroppa. Erittäin fantastinen ilme punaiseksi ja suuret ylistykset tuli Iston luuston vahvuudesta, mutta pää on vielä kesken. Moitteet tuli kun kivekset ovat kadonneet. Kristiina halusi Iston TP valintaan. Iston ryhmässä ei ollut värin parasta.

Kolmantena vuorossa oli Jimbo. Kristiina sanoi: vahva kroppa, hyvä luusto, erittäin hyvä lihaksisto, hivenen suora profiili, korvat saisivat olla suuremmat, poskipäät korkeammat, hivenen pidempi häntä, mahtava turkinlaatu, kuvio ja väri. Vähän ujo poika.

Neljäntenä pöydälle meni Ritsa. Kristiina sanoi: julmettoman kokoinen, vahva luustoinen, pitkä, erinomainen häntä, fantastinen väri, vielä jonnin verran vauvakarvaa. Profiili voisi olla hivenen parempi, sekä leuka.
Jimbo ja Ritsa kisasivat toisiaan vastaan laatuarvostelussa. Ritsa voitti ja Jimbo tuli toiseksi. Tuomari kutsui Ritsan TP valintaan, sekä Ritsa jatkoi värin paras valintaan. Muistini mukaan värissä oli viisi kilpailijaa ja Ritsa voitti. <3

Viimeisenä arvosteluun meni Kombo Jettelle. Tuomari ihastui poikaan erittäin paljon. Erittäin suuri, vahva, mahtava häntä, hyvät korvat. Ainoa "virhe" pojassa tällä hetkellä kokoonsa nähden pieni kallo, joka on keskeneräinen. Todella lupaava pentu.Tuomari kutsui Kombon TP valintaan. Kombon värin parhaassa oli kuusi kilpailijaa. Kombo "sijoittui" kolmanneksi.

Olen mielettömän tyytyväinen! Viidestä kasvatistani neljä oli kutsuttu TP-valintaan.

Ensimmäisenä alkoi Jetten TP-valinta, johon hän oli valinnut kolme pentua: Lili, Kombo ja Escapesin upea ruskeatabby poika. Ensimmäisenä Jette totesi, että mitä tämä tyttö tekee täällä poikien kanssa. Muistaakseni Jette sanoi jotakin tämän tyylistä: pojat kasvavat ja kehittyvät nopeammin, tytöillä ei ole mahdollisuuksia tässä luokassa. Näin ollen Lili tippui pois kisasta. Kilpailu jatkui poikien välillä. Kombo oli ensimmäistä kertaa näyttelyssä ja ei hirveämmin viihtynyt venytysasennossa, josta johtuen kiemurteli aika paljon. Jette sanoi, että hän tykkää harmonista ja koska Kombo kiemurteli, niin se ei ollut harmooninen. Tästä syystä Kombo hävisi, mutta upealle kissalle on kiva hävitä.

Iston TP-valinnassa oli kaksi pyhä birmaa vastassa. Isto hävisi toiselle birmalle Antti Tuisku-pään takia.

Kristiina oli valinnut pentujen TP-valintaan erittäin monta pentua. Kristiina sanoi rakastavansa erittäin paljon Ritsaa, mutta koska Ritsan leuka on heikko, niin hän häviää vain leuan mitalla ja "sijoittui" toiseksi. TP-valinnan voitti Daybreaksin upea tyttö.

Jostain syystä Isto kisasi luokassa 8 vaikka Isto kuuluu oikeasti luokkaan 10. Tästä syystä Isto sai CACIB sertin. Ikävä kyllä tämä oli pakko mennä korjaamaan ja tiputtamaan sertiluokka yhtä alemmaksi, koska Isto ei ole vielä Premior. Tämä oli vasta Iston toinen näyttely kastraattiluokassa.

Suuret kiitokset ihanille kasvattieni omistajille sekä sijoituskotdille!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
  
Alla kuvia näyttelystä ja Ritsa sekä Isto kävi Tessalla kuvattavana! 
 
Isto

Isto 1v 3kk

Ritsa 6kk 2 viikkoa

Ritsa 6kk 2 viikkoa

Ritsa 6kk 2 viikkoa

Ritsa 6kk 2 viikkoa
Isto ja Tuomari

Jimbo ja Tuomari

Ritsa ja Tuomari

Kombo ja Tuomari

Lili ja Tuomari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti