sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Pentu kuulumisia.

Niin se aika taas on vierähtänyt. Kohta jo ensimmäiset lentää pesästä ja suru on suuri =( Onneksi aivan mahti kodit on löytyneet. Helpottaa pikkaisen luopua pienokaisista <3

 Pentujen kuvat on otettu 25.1.2014

RotCat Knight of Silver, "Ritsa" Hopeatabby Poika, Myyty. "Ritsa" on veljesarjansa vauhdikkain paketti Poika ilmaisee itseään hyvin herkästi.

RotCat Klovni, "Olmo"Hopeatabby/valkea Poika, Myyty. "Olmo"on hyvin humoristinen pentu jolla on veljesarjaansa nähden eniten pilkettä silmäkulmassa.

RotCat King of Silver. "Kingi" Hopeatabby/valkea Poika, Myyty. "Kingi" on veljesarjansa ruokaanmenevin poika. kova mekkala alkaa aina kun uutta ruokaa tulee vaikka vahaa olisi viellä kupissa. Asuu Lelunkanssa samassa taloudessa.

RotCat Korudon Gigantas, "Kombo" Hopeatabby/valkea Poika, Myyty. Tämä poika on kaikkein rauhallisin. hyvin harkitseva mutta sitten kun innostuu niin jo menoa riittää. Kompo asuu Jimbonkanssa samassa taloudessa.

RotCat Juju, "Onni" Hopeatabby/valkea bicolour Poika, Myyty "Onni" on sosiaalisuuden huipenuma. aina ensimmäisenä tekemässä tutavuutta niin ihmiten kun eläinten kanssa. on kaikesta rohkein ja aina kaikkien syliin menossa.


Rotcat Jeronimo, "Koistinen" Ruskeatabby/valkea Poika, Myyty. Tämä poika taasen on niin mahoton hurinakone että tannerkin meinaa tömistä. Poikaa ei tarvitse välillä kuin vilkaista niin jo kehräys alkaa.

RotCat Jeccu, Ruskeatabby/Valkea Poika, Myyty. Voihan "Jeccu" tämä poika on sellaisella mielikuvituksella ja vauhdilla varustettu sydäntenmurskaaja että.

RotCat Jelani Leontios, "Jimbo"Hopeatabby Poika, Myyty. Jos tunnet hanpaat varpaissasi niin se on tämä poika. meidän lauman rasavilli vekara. Askuu Komponkanssa samassa taloudessa.
RotCat Lilith, Mustasavu/valkea Tyttö. "Lili" menee sijoitukseen meidän omalle eläinlääkärille joka on n.10 vuoden ajan hoitanut kaikki meidän eläimet. "Lili" on siellä missä tapahtuu ja aina menossa mukana vauhtia ei tästä neidistä puutu.

RotCat Leina, Hopeatabby/valkea Tyttö Myyty. "Lelu" on niin varastanut sydämmeni. "Lelu" on hyvin rauhallinen yleiseti mutta sitten kun innostuu niin jo riittää vauhita. hyvin ilmeikäs neitonen<3 Tyttö asuu Kinginkanssa samassa taloudessa.

Ihana "hovikuvaajamme" Sini Ranne kävi kuvaamassa meitin mukuloita ja saimme taas aivan ihania kuvia. Pikkasen hupikuvia meidän laumasta. Kuvissa esiintyy myös Sinin tytär Aada <3 Tuhannet kiitokset Sinille!!!!! 

Lelu

onni


Jeccu

Onni

Jelentos

Onni, Caroline, Aada ja Didi

Korudon, Caroline, Aada ja Didi

Caroline ja Aada

Korudo, Onni ja Jeccu
Jeccu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti